Hirdetés

Új világcsúcs - A világ legnagyobb NES kontrollere

|

NES - sokan legyíntenek: ugyan, egy régi, ósdi konzol. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy egy nagyon is élő videójáték-legenda!

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a NES bizony nagyon is jól van - szinte minden, filléres, Kínában készült mp4 lejátszó képes NES játékokat futtatni - ez bizony új életet lehelt a legendás platformba. 

Emellett persze a gyüjtők körében is sok ilyen masina talál gazdára jelenleg is (sőt, léteznek frissen gyártott klónok is) , újra divat kezd lenni NES tulajdonosnak lenni, a videójáték kultúra egyik legfontosabb mérföldkövén mariózni - az Amazon.comon egy eredeti NES 700 dollár!

Nem tudom, Ben Allent ez motiválta-e, mindenesetre két mérnökhallgató társával építettek egy NES kontrollert. Ez önmagában nem lenne hír, azonban ez a kontroller 113 kilót nyom, 3.65 * 1.6 méter méretű. Akinek felkeltette érdeklődését a különleges, NEStalgia névre hallgató kontroller, kérem olvassa el társoldalunk, az Electrose cikkét a további részletekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)