Hirdetés

Új világháborús játékon dolgoznak a Verdun fejlesztői

|

Az Isonzo szintén az első világégés idején játszódik, az olasz frontra kalauzol el minket.

Hirdetés

A 2015-ös Verdun és a 2019-es Tannenberg után az M2H és a Blackmill Games bejelentette a világháborús szériájának harmadik részét Isonzo néven, amely az előbbiekhez hasonlóan egy belső nézetes korhű lövölde lesz. Az új epizód marad az I. világháborúnál, viszont az olasz frontra fókuszál, és belekóstolhatunk majd benne az "alpesi hadviselésbe" is. 

Hirdetés

A fejlesztők szerint Észak-Olaszország festői hegycsúcsai, zord völgyei és idilli városai között találjuk magunkat, a vadonatúj Offensive játékmód pedig az olasz front legfontosabb offenzíváiba dob be minket: többek között magaslati küzdelmet vívhatunk majd az Alpokban és bekapcsolódhatunk az Isonzo folyóért vívott heves harcokba is. A Verdunhoz és a Tannenberghez hasonlóan a készítők célja itt is az, hogy a végeredmény maximálisan hű legyen a történelemhez, ugyanakkor az új terület új játékmechanikákat is hoz magával a sorozatba. Számunkra pedig különösen fontos ez az időszak, ugyanis ahogyan arra Matt Hergaarden, az M2H társalapítója is rávilágított, az olasz hadsereg az Osztrák-Magyar Monarchia csapataival is hadakozott. 

Az Isonzo PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One és Xbox Series S-re/X-re készül, egyelőre dátum nélkül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)