Hirdetés

Új vizeken az Infinium Labs elnöke

|

Az Infinium Labs talán ismerős cégnév lehet. Ők jelentették be annak idején a Phantom konzolt és online játékszolgáltatást, amely azonban nagyon úgy néz ki, hogy kudarcba fulladt, mert azóta nem sok hírt hallani felőle. Nos, valószínűleg így látta ezt a cég elnök-vezérigazgatója, Kevin Bachus is, aki egyébként az első generációs Xbox tervezői gárdájában tevékenykedett korábban: lemondott tisztjéről. Helyére Greg Koler, korábbi fő pénzügyi vezető lépett, aki bőséges játék- és televízióiparban eltöltött tapasztalatot szerzett az elmúlt tizenöt évben. Kár, hogy a cég terveiről és jelenlegi helyzetéről hallgatnak...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)