Hirdetés

Új X-Men: Destiny karakter

|

Még mindig nem tudunk sokat a következő mutáns játékról, de legalább itt egy új karakter.

Hirdetés

Először 2010. október 7-én jelentették be, hogy a Silicon Knights egy új, filmektől független X-Men játékot készít.

A történet szerint egy olyan mutánst alakítunk majd, aki épp csatlakozott Xavier professzor kiscserkészei közé. A címben szereplő 'végzet' szócska arra utal, hogy döntéseink nagy mértékben befolyásolják majd a karakterek egymáshoz való viszonyát, illetve a történéseket.

Az új karakter neve Aimi Yoshida, aki egy 15 éves lányka Japánból. Szülei kicsempészték az országból, hogy ne zárják egy mutáns táborba. Kis méretének (mármint magasságra gondolok) és gyorsaságának köszönhetően remekül tud lassabb ellenfelek ellen harcolni, valamint kiemelkedő mentális képességekkel is rendelkezik (Én speciel kötelezővé tenném a miniszoknya viselését minden mutáns hölgy számára). Íme a képek:

Továbbiakat nem tudunk még a játékról, egy előzetes látott napvilágot, de az sem mutat túl sokat. A képgaléria frissítve lett, lessétek meg!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)