Hirdetés

Újabb CoD: Black Ops Escalation kedvcsináló

|

Tegnap a zombis pályát mutatták be sztárokkal, ma az összeset, élő szereplőkkel.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Escalation Map Pack jövő héten érkezik, a készítők addig is folyamatosan adagolják az előzeteseket.

A videó mind az öt pályából mutat néhány jelenetet, körítésként pedig élő színészek tengetik életüket egy hamburgeresnél.

A Stockpile egy hófedte pálya, ahol jó lesz vigyázni a helikopterekkel... A Convoy egy betonpálya, aminek a közepén egy hatalmas lyuk tátong - persze onnan is lehet majd osztani az áldást. A Zoo talán nem meglepő módon egy kihalt állatkertet tesz játszhatóvá, ahol régebben bizonyára kisgyermekek kacarásztak, most viszont csak a fegyverek zaját lehet hallani. A Hotel pedig értelemszerűen egy szálloda lesz, medencével, lifttel - és "forró havannai estével". A Call of the Dead pályát pedig tegnap már láthattátok, és nem csak Machete, Freddy Krueger, Henry, Buffy és George Romero kinézetei lesznek benne, hanem az igazi színészek is szinkronizálják őket!

Az Escalation Map Pack május 3-án jelenik meg elsőként Xbox 360-ra 1200 Microsoft Pontért, a PC-s és PlayStation 3-as verzióról egyelőre nem szól a fáma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)