Hirdetés

Újabb csúszás: a Forspoken sem fog időben megjelenni

|

Késik a Square Enix új játéka. A Forspokennek eredetileg idén májusban kellett volna érkeznie.

Hirdetés

A Square Enix ma hivatalos bejelentette, hogy nem tudják tartani az eredeti ütemtervet, ezért kénytelenek elhalasztani a Forspoken (leánykori nevén Project Athia) megjelenését. Az akció-szerepjátéknak május 23-án kellett volna megjelennie, de nagyjából öt hónapot toltak rajta, 2022. október 11. az új (és csak remélni tudjuk, hogy végre ténylegesen végleges) megjelenési dátum.

Egy új IP-t bevezetni sosem egyszerű feladat, így igazából örülhetünk annak, hogy a Square ezúttal nem akarja elkapkodni a dolgot, és inkább több időt ad a fejlesztőknek - láttunk már az ellenkezőjére is példát akár a kiadón belül is.

Hirdetés

Ha egyszer végre tényleg megjelenik, a Forspoken PC- és PlayStation 5-exkluzív címként érkezik, vagyis az előző generációs, valamint az xboxos és nintendós játékosok teljesen ki fognak belőle maradni. A játékban a főhősnő, Frey valahogyan átkerül a mi világunkból egy fantasy környezetbe. Az alapfelállás egészen izgalmasnak tűnik. 

Íme az illetékesek hivatalos közleménye:

A Forspokenért az a Luminous Productions felel, akiknek korábba a Final Fantasy XV-öt köszönhettük - 2018-ban döntött úgy a Square Enix, hogy a házon belüli csapatból egy külön stúdiót formál.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)