Hirdetés

Újabb csúszás az Inversion háza táján

|

Már évek óta tart az Inversion fejlesztése és a mostani már a sokadik alkalom arra, hogy arrébb taszigálják a megjelenését.

Hirdetés

A Saber Interactive által fejlesztett TPS-ről ezúttal sem mondhatunk el semmi pozitívumot, hiszen továbbra is a játék csúszásáról kell számot adnunk.

Az Inversion esetében már sokadik alkalommal kell arról beszámolnunk, hogy a Saber Interactive mindig csak keveset tol a matéria premierjén és így következett be az a folyamat, hogy az eredetileg januárra tervezett projekt még május végén sem került a boltok polcaira.

A kezdetben januárra, majd februárra, később pedig tovább csúsztatott Inversion debüt ezúttal a véglegesnek mondható dátummal kíván előrukkolni, amely remélhetőleg nem a csúszási skála egy újabb fordulópontja lesz. A legutóbbi frissítésnek köszönhetően most annyit mondhatunk biztosra(?), hogy júliusban napvilágot láthatnak a Saber Interactive TPS-ének konzolos változatai, a PC-s verzióval kapcsolatban sajnos még csak megközelítőleges megjelenést sem tudunk mondani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)