Hirdetés

Újabb DLC-helyett teljes értékű The Crew folytatás jöhet

|

Egy szivárgásnak hála hamarabb derülhetett fény a Ubisoft titkára, mint azt a kiadó szerette volna.

Hirdetés

Minden bizonnyal egy kicsit jobb lenne a The Crew franchise megítélése, ha nem méricskélnénk folyamatosan a Forza Horizonhoz, de az alkotóknak így sincs igazán okuk búslakodni, hiszen meglehetősen sokan kedvelik.

Harminc millió játékos már kellően méretes tábort alkot ahhoz, hogy hosszú távon is tervezni lehessen a szériával, a napokban bekövetkezett szivárgás pedig arra enged következtetni, hogy a Ubisoftnak pontosan ez a szándéka.

Hirdetés

A Redditen osztották meg azokat az Imgurra felpakolt, és időközben eltávolított képeket, amelyekre állítólag a The Crew 2 fájljai között turkálva bukkantak. Többen azt feltételezték, hogy a hozzájuk kapcsolódó Project Orlando kódnév egy DLC-t takar, amely Hawaii szigetére repíti el az érdeklődőket, akik a Massive Race és a Live All Star logók alapján valamiféle battle royale-szerű futamban vehetnek majd részt.

Mindez tényleg lehetne akár a The Crew 2 következő tartalmi bővítése is, csakhogy az ismert szivárogtató, Tom Henderson szerint valami másról van szó. Nem kevesebbet állít, minthogy az Ivory Tower egy vadonatúj versenyjátékon dolgozik The Crew: Orlando címmel, amelyhez ráadásul új motor is dukál. Úgy tudja, még pre-alfa státuszban van, és egyelőre nem társítottak hozzá megjelenési dátumot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)