Hirdetés

Újabb EverQuest kiegészítő közeleg

|

Az EverQuest világa eddig is jó pár kiegészítőt kapott már, ám most a legújabb, szám szerint a 13. expansion közeledéséről kaptunk hírt.

Hirdetés

Az EverQuest: The Buried Sea a Sony Online Entertainment MMORPG játékának 13. kiegészítője lesz. A balszerencsés számra csak rátettek még egy lapáttal a készítők, mivel február 13-án jelenik majd meg, csak és kizárólag letölthető formában, 29.99 dolláros áron. Az expansion végre a hajózás szerelmeseinek kedvez majd, mivel a végtelen tengereket is bejárhatják majd a játékosok, ahol akár egymás ellen is harcolhatnak hajóikkal. Két új földrészt is belepakolnak majd, így elmondható, hogy az új kiegészítő megéri majd a pénzét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)