Hirdetés

Újabb Grand Theft Auto IV részletek

|

Az Official Xbox Magazine szerkesztőinek is lehetőségük volt kipróbálni a negyedik Grand Theft Auto epizódot, ami után jó pár érdekességgel szolgáltak az olvasóknak.

Hirdetés

Az újságban megjelent cikkből kiderült, hogy a Grand Theft Auto IV jelenleg 66%-os készültségben van. A programban a verekedést is újraalkotják, így sokkal természetesebben fognak mozogni a karakterek. Megerősítették, hogy lesznek hajók a játékban, ráadásul jól is lehet majd őket irányítani. Az új részben mobiltelefont is használatunk majd, ami a képernyő jobb alsó sarkában fog felbukkanni. Itt lehet majd elvállalni a munkákat, illetőleg beszélni a kapcsolatainkkal. Mivel a virtuális várost New York-ról mintázzák, ezért a forgalmat is igyekeznek áttanulmányozni, hogy valósághűen adják azt vissza nekünk. Igazi kuriózum lesz a Central Park virtuális változata is, amit az eredeti alapján készítenek el. A további részletekért kattintsatok ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)