Hirdetés

Újabb Half-Life 2: Episode Two Részletek!

|

Alyx él! - még szép! Ám ez nem elég új információnak: a Steampowered fórumain azonban ennél többet is megtudhatunk a Half-Life 2: Episode Two kapcsán, amelyek szintén a PC Gamer magazinból származnak (Thanks GGMania) Vigyázat! Lelőjük a poént! - Nagyobb szerepet kapnak a Vortigaunts-ok, vagyis azok a barna, elektromos lények, amelyek a második részben már a mi oldalunkon álltak. - Újabb részletekre derül fény GMannel kapcsolatban (szerintem csak még több rejtélyt kapunk :)) - Az új járművet az erdőben lakók készítették - Az új helyszínek (rakéta siló, aknamező, stb.) sokkal realisztikusabbak lesznek, mivel az eddigi alapvetően városi környezettől eltérő befolyásoló tényezők hatottak rájuk. - Eli és Kleiner az egyik rakéta silóba fészkelte be magát, feladatunk pedig eljutni hozzájuk - A Striderek és Hunterek valószínűleg kapnak majd egy gyengepontot - Azok a bizonyos nagy volumenű csaták az erdőben játszódnak majd, ahol a fák biztosítják majd a legjobb fedezéket - Elképzelhető, hogy az új multiplayer mód valójában a Team Fortress 2 lesz?!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)