Hirdetés

Újabb Hitman 5 képek?

|

Az IO Interactive egyik munkatársa közzé tett néhány érdekes képet.

Hirdetés

Az IO Interactive dán fejlesztőcsapat, nekik köszönhetjük a Hitman sorozatot és a Kane and Lynch játékokat is.

Tore Blystad, a csapat egyik fejlesztője Twitteren osztott meg hat képet a rajongókkal, egy eddig be nem jelentett játékról, melyet "már régóta vár mindenki". A képek állítólag in-game környezeteket ábrázolnak (ezzel nem értek egyet, maximum a 3. és 5. az). Íme a képek, döntsétek el Ti:

Pár napja adtunk hírt róla, hogy a Square Enix bejegyeztette a Hitman: Absolution címet. Ez vagy az ötödik rész lesz, vagy egy gyűjtemény az eddigi részekből - egyelőre nem tudjuk. Márciusban pedig néhány kép bukkant fel a neten, mint Hitman 5 képek, az egyiken maga a 47-es ügynök is szerepel. Ügyes rajongói alkotás, esetleg vírusmarketing? Nem lehet tudni, de egyre több pletyka kering a játék körül. Vonalkódos barátom, jössz-e, vagy sem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)