Hirdetés

Újabb Hogwarts Legacy morzsákat kaptunk, hogy még jobban vágyjunk Harry Potter világába

|

A Hogwarts Legacy megjelenés napját egyre görcsösebben várjuk, most tettek rá még egy lapáttal az alkotók.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy lehet minden egyben, amire valaha vágytak a Harry Potter rajongók, és ugyan a könyvekből (és filmekből) ismert karakterek nem köszönnek majd vissza a játékban, az sem árt, ha a varázsvilág korábbi időszakaival is megismerkedhetünk.

Egy tech beszélgetés során az Autodesk Vision Series keretén belül a Hogwarts Legacy egy kibővített átvezetőjét figyelhettük, aztán bepillantást kaptunk abba is, hogyan fog kinézni a karakterkészítő menü.

Az átvezető egy rövid változatát már láthattuk a márciusi State of Play alkalmával. Ebben azt figyelhetjük, ahogy a játékos karaktere és barátja, Natsai, épp három rosszszándékú varázsló elől bújkál, akik épp egy Hippogriff befogásával vannak elfoglalva.

Hirdetés

Miközben az irányított karakter egy magasabb pontot próbál keresni, Natsai egy hatalmas kapun fut keresztül.

A meglehetősen magával ragadó jeleneten túl bepillantást nyerhettünk abba is, miképp fest a karakterkészítő felület. Miközben erről videót nem mutattak, a képeken számos hajviselet, ruha és arcforma látható, amiből okkal következtethetünk arra, hogy bőven lesz majd lehetőségünk a számunkra legjobban tetsző varázslót megalkotni.

A Hogwarts Legacy az 1800-as évek végén játszódik, jóval megelőzve a Harry Potter könyvekből ismert idővonalat, de még a Legendás állatok széria eseményei is később történtek. Ez a fajta szabadság sok lehetőséget ad a fejlesztést végző Avalanche Software  kezébe, ami még egy ok arra, hogy nagyon várjuk a valószínűleg decemberben esedékes megjelenést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)