Hirdetés

Újabb infók a Mass Effect filmről

|

A Comic-Con alkalmával is felmerültek kérdések a mozival kapcsolatban, de akkor nem válaszolták meg. Most viszont igen.

Hirdetés

A Legendary Pictures valószínűleg elunhatta a twitteren tömegével érkező kérdések áradatát, és kiszemezgették a leggyakoribbakat, melyeket meg is válaszoltak. Ezek alapján kiderül, hogy a Mass Effect mozi nem a játékok sztoriját fogja feldolgozni, hanem teljesen új történet alapján hömpölyög majd a történet folyása a maga medrében. A történetmesélés a hagyományos filmes megoldásokat követi, hiszen technikailag nehezen lenne kivitelezhető a választás lehetősége.

Arra a kérdésre, hogy a Mass Effect-hez hasonlóan a filmből is számíthatunk-e trilógiára, az a válasz érkezett, hogy jelenleg a mostani projektre koncentrálnak, hogy ez legyen egy jól sikerült darab, és majd csak a bemutatása után gondolkodnak az esetleges folytatásokon. Kiderült az is, hogy Seth Green (a Joker nevű karakter hangját kölcsönző színész) nem fog szerepelni, és a történet Shepard-re fog koncentrálni, aki férfi lesz. A közelmúltban felkapott FemShep tehát nem fog élő szereplőként is megjelenni.

A Legendary Pictures nem kívánt nyilatkozni a szereposztásról, és arról sem, hogy Daft Punk zenéi lesznek-e a filmben, bár azt elmondták, hogy igen kedvelik ezeket a dallamokat. Az egyik kérdésre válaszolva elmondták, hogy természetesen speciális effekteket is alkalmaznak, bár tegyük hozzá, hogy a Mass Effect, és úgy egyáltalán, a téma ismerői ezen nem lepődnek meg. A szörnyeket és a robotokat Guillermo fogja tervezni és kivitelezni, és a mozi besorolása nem lesz "R".

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)