Hirdetés

Újabb infók szivárogtak ki a készülő Harry Potter játékról

|

Valószínűleg Hogwarts: A Dark Legacy lesz a címe, és felnőttesebb témák állhatnak a középpontjában.

Hirdetés

Állítólag a Warner Bros is saját sajtókonferenciával készült az E3-ra, de a terveket keresztülhúzta a koronavírus-járvány. Nem tudjuk még, mikor jelentik be az új Batman játékot, ahogy azt sem, hogy mikor ismerhetjük meg a korábban már egyszer kiszivárgott Harry Potter-es kalandot, de hamarosan sor kerülhet utóbbi leleplezésére.

Hirdetés

Most egy, állítása szerint a marketinganyagokon dolgozó redditező szellőztetett meg pár infót a játékkal kapcsolatban. Úgy tudja, a projekt a Hogwarts: A Dark Legacy nevet viseli, és a Roxfort egy tanulóját alakítjuk, akinek mi határozzuk meg nemét, kinézetét és származását, avagy hogy mugli, félvér vagy aranyvérű legyen-e. Emellett fejleszthetjük a skilljeit egy ötfelé ágazó skillfán, és eldönthetjük, a jók vagy a gonoszok oldalára állunk-e. Várhatóan legalább 16+-os lesz, de az sem kizárt, hogy 18+-os besorolást kap, részben azért, mert opcionális szerelmi szál is kerül bele. 

Az események egyébként a könyvek után játszódnak, a főellenség egy egykori halálfaló lesz, akit további gonoszok segítenek. Négy területet járhatunk majd be, mindenhol külön NPC-k, questek és egyebek várnak minket. Köztük van a Roxfort mellett a Minisztérium és Roxmorts is. Lesz továbbá kviddics, és egy a The Witcher 3-ból ismert Gwenthez hasonló kártyajáték is.

A harc során nagy szerepet kap az energiamenedzsment és a taktikázás, varázslények és más varázslók is megpróbálják majd utunkat állni. A játékosok minden végigjátszás során kapnak egy egyedi riválist, aki döntéseiknek megfelelően holtan vagy társukként végezheti. A riválisok rendszere a Shadow of Mordorban látott Nemesis-rendszerhez hasonlóan fog működni.

A megjelenés legkésőbb 2021 júniusára várható, a bejelentés még idén nyáron megtörténhet. Várjuk a fejleményeket és a fent leírtak megerősítését vagy cáfolatát, egyelőre hihetőnek hangzik minden, de érdemes fenntartásokkal kezelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)