Hirdetés

Újabb ingyenes modul a DDO-hoz

|

A Turbine a mai napon bejelentette a Dungeons & Dragons Online: Stormreach című MMO-jának második ingyenes kiegészítő modulját a "Hajnal kohóját", melyben egy újabb történetbe keveredhetünk bele, melynek keretein belül rengeteg kalandban lehet részünk. Természetesen ez a történet sem maradhat hatalmas legendás ellenfél nélkül, így szembe kell majd néznünk a "Háborúkoholta Titánnal". Emellett további javítások és bővítések megfigyelhetők lesznek a játékmenetben is, melyet leginkább azért tartottak szükségesnek a fejlesztők, hogy egyre több rajongót szerezzenek valamint, hogy a meglévő táborokat bővítsék. Minden bizonnyal nagyobb örömmel tekintenek majd a játékosok az új játszható fajra, valamint a játékban fellelhető üzenő rendszerre, melynek segítségével a világon bárhol kalandozó társainkkal is felvehetjük a kapcsolatot.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)