Hirdetés

Újabb izgalmas részletek derültek ki a Gotham Knights-ról

|

A Warner Bros. Montreal fejlesztői két fontos dolgot is tisztáztak.

Hirdetés

Az eredetileg ígértnél egy valamivel szegényebb Gotham Knights fog megjelenni, hiszen hiányozni fog belőle a helyi co-op és a cross-play, valamint az előző generációs változatoknak is búcsút inthetünk (ugyanez igaz lehet az orosz nyelvre is, de ez valószínűleg kevesebbeket érint hátrányosan). Szerencsére akadnak azért jó hírek is a játékkal kapcsolatban, például hogy alaposan testreszabhatjuk majd a kinézetünket és az sem elhanyagolható, hogy Gotham egyetlen játékbeli változata sem volt akkora, mint amekkorát a Gotham Knights során felfedezhetünk

Hirdetés

A játék rendezője, Geoff Ellenor és executive producere, Fleur Marty a Game Informernek nyilatkoztak nemrég a Gotham Knights részleteiről, a beszélgetés során pedig elhangzott két fontos dolog is. Ellenor szerint lehet egyedül is játszani, de ha valaki kooperatív mókát keres, az is megoldható: meg lehet hívni a barátokat és a beállításokkal azt is megszabhatjuk, hogy idegenek csatlakozhatnak-e a hozzánk. Vannak kooperatív leszerelések is, amiket úgy terveztek meg a fejlesztők, hogy megmutassák a karakterek együttműködésének erejét. Ellenorék szerint nagyon érdekes lesz megtapasztalni, hogy a hősök képességeinek szinergiája hogyan befolyásolja a harcokat. Nightwing a legjobb példa rá, aki képes buffokat adni a többieknek és megvédeni másokat. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Marty azt is megerősítette, hogy a Gotham Knights kooperatív módjában akár ugyanazzal a karakterrel is lehetünk, mint a cimboránk, sőt ez még vicces pillanatot is eredményezhet: 

"A játékosokra bízzuk. Tudjuk, hogy néhányan különböző karaktereket akarnak majd, de van, akit ez nem érdekel. Nem akarok elrontani semmit, de van egy vicces pillanat a játékban, ha két azonos karakterrel játszol. Teljes szabadságot adunk neked."

A Gotham Knights október 25-én fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re. Titeket meggyőztek az eddigi információk és kedvcsinálók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)