Hirdetés

Újabb játék rajtol el januárban a Game Pass részeként

|

A Nobody Saves the World nagyon szórakoztatónak ígérkezik, ami az előfizetőknek ráadásul semmibe sem kerül majd.

Hirdetés

A Nobody Saves the World a Drinkbox Studios újdonsága, ami hasonlóan a Guacamelee-hez egy csodálatosan őrült mókának ígérkezik. A játékos egy varázsló jellegtelen tanítványát alakítja majd, akinek egyetlen célja, hogy megmentse a világot. Az ehhez vezető út rengeteg ellenféllel lesz kikövezve, akiket állatformák váltogatásával és különböző képességek keverésével kell majd legyalulnunk

Egyelőre úgy tűnik, hogy jó néhány szórakoztató óra áll előttünk, ráadásul sokan ingyen vehetnek részt a buliban. A Nobody Saves the World ugyanis a Game Pass szolgáltatásban érkezik Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re is. Aki nem szeret a Windows Store-ral bajlódni, az a Steamen is beszerezheti majd a játékot, de ott nyilván le kell majd szurkolni érte a vételárat.

Hirdetés

Ezzel a Dinkbox alkotása is csatlakozik azon játék egyre hosszabb sorához, amelyek január folyamán válnak elérhető a Game Passban. A minap megismertük a hónap első felében érkező címeket, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a Rainbow Six: Extraction is a szolgáltatásban kezdi meg világhódító útját.

A megjelenés január 18-án, tehát két hét múlva lesz esedékes.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)