Hirdetés

Újabb javítás érkezett a GTA 4-hez!

|

Megérkezett a várva várt javítás a Grand Theft Auto 4 PC verziójához.

Hirdetés

A Rockstar programozói bizonyára az év végi bulizás miatt késlekedtek eddig a Grand Theft Auto foltozással. Az Xbox tulajok lassan már az első DLC-t tolják, a PC-sek viszont ennek a hírnek is örülnek. Sebaj, jobb későn, mint soha. Az tapasz 33 megás, szóval nem is túl nagy, de elméletileg pontosan azokat a részeket javítgatja amivel a legtöbb gond van. A grafikai beállításokról van szó természetesen, hiszen bár az már kiderült, hogy a GTA legújabb része PC-n igencsak komázza a minél több maggal rendelkező processzorokat, de azért egy kis optimalizálást is elbír a grafikus motor is. Az javítás eredményeképpen további opciók állnak rendelkezésre, hogy finomhangoljuk, és gépünkhöz szabjuk a vizuális orgiát. Javítják a 7000-es szériás Nvidia kártyákon tapasztalható grafikus bugokat, valamint a vertikális szinkron működését is megszerelték a fiúk. Reméljük az új tapasznak hála jelentős sebességbeli növekedést lehet elérni, de azért csodára persze ne számítson senki. Minden esetre, érdemes letölteni, bajunk tuti nem származik belőle.

Mondom tesó, tuti a cuccos!

 

gta4patch.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)