Hirdetés

Újabb jel utal arra, hogy ki készíti a 2020-as Call of Dutyt

|

Ezúttal egy profi Call of Duty játékos osztott meg bennfentes infókat a széria következő részéről.

Hirdetés

Nem lehet már vészesen messze a következő Call of Duty játék leleplezése, elvégre egyre több szivárgás érkezik az új rész kapcsán, ami elvileg egy hidegháború idején játszódó új Black Ops epizód lesz. Az eddigi híresztelések fényében nem is meglepő, hogy most egy újabb forrás erősítette meg azt, hogy épp a Treyarch dolgozik az új CoD-on - nekik köszönhettük ugyebár a korábbi Black Opsokat is.

Hirdetés

Egy profi CoD játékos, név szerint Chance mesélt nemrég arról a Redditen, hogy volt egy találkozója a fejlesztőcsapat illetékeseivel, a Treyarch munkatársai pedig a játék kompetitív aspektusa kapcsán beszélgettek el vele. Nincs ebben egyébként semmi meglepő, az Activision kifejezetten nagy figyelmet fordít arra, hogy minden új Call of Duty játék esetében kikérje a profik véleményét annak érdekében, hogy a lehető legjobb, e-sportra is tökéletesen alkalmas multis élményt tudják szállítani. 

Könnyen lehet, hogy akár már a héten is megmutatják nekünk a következő Call of Dutyt, elvégre csütörtök este tartják majd meg a PlayStation 5 nagy játékleleplező show-ját, és ismerve a Call of Duty széria és a Sony kapcsolatát, simán elképzelhető, hogy épp itt rántják le a leplet a folytatásról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)