Hirdetés

Újabb kedvcsináló a LOTR: War in the North játékhoz!

|

Ha megnézzük a videót az az érzésünk támadhat, mintha az Elder Scrolls-t összekeverték volna a God of War-ral, ami nem feltétlenül jelent rosszat, sőt!

Hirdetés

 

A Warner stúdió napvilágra hozott tehát egy új gameplay videót, melyet a Snowblind Studios egyik fejlesztője, Shawn Stahl kommentál.

A videó elég ütősre sikeredett: a különféle kaszabolásokon és a fejlevágáson át, egy troll őrjöngését is láthatjuk, így tényleg olyan érzésünk támadt, mintha fogták volna az Elder Scrolls légkörét és a God of War játékmenetét és ezeket egybeolvasztották volna. Ez persze nagyon jó dolog! Szóval a játék eszméletlenül várós, ha minden igaz idén fog valamikor megjelenni.

De nem is húzom tovább a szót, csekkoljátok a videót:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)