Hirdetés

Újabb Lotro kiegészítés

|

Június 14-én kapták meg a Lord of The Rings Online előfizetői a játék első tartalmi kiegészítését, a Shores of Evendim-et. Ma többek között kiderült az hogy mi lesz a soron következő helyszín, ami bekerül a játékba.

Hirdetés

Ugyan konkrét címmel még nem rendelkezik a Book 10-es epizód, de azt már nagyjából be tudjuk lőni hol fog játszódni, hiszen az már biztos, hogy Anuminas romvárosa lesz az események központi helyszíne. A város az egykori Északi Királyság székhelye volt, mára már csak egy romhalmaz, köszönhetően a Boszorkányúr áldásos tevékenységének. A történet szálai is tovább folytatódnak, így tűnik fel az Amarthiel nevű tünde, aki már anno a Babóban is szerepelt. Megjelenési dátumról még nem tudunk, de Jeffrey Steefel a játék producere megerősítette, hogy a történettel konkrét terveik vannak egészen a 16. epizódig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)