Hirdetés

Újabb Mortal Kombat videó

|

A legújabb videón a csapatmunkát láthatjuk mozgás közben.

Hirdetés

A Mortal Kombat 2011-es része jövő hónapban, áprilisban érkezik.

A játékból szinte napi rendszerességgel jön ki új videó, tegnap péládul a PlayStation 3-ra exkluzívan érkező Kratos mester kinézetét, mozdulatait, fegyvereit csodálhattuk meg mozgás közben. A mai napon már más a téma: a Mortal Kombat 'Tag-Team Versus' módja kerül terítékre:

Ez volt Scorpion és Sub-Zero küzdelme Cyrax és Sektor ellen. A játékosok gyorsan és egyszerűen válthatnak a karakterek között, így időt spórolva, valamint mindez taktikázásra is lehetőséget ad.

A Mortal Kombat 2011 megjelenés egész pontosan április 21-én esedékes, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A PC-sek ezúttal kimaradnak ebből a játékból, pedig de jó lenne már valami tisztességes bunyó asztali gépekre is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)