Hirdetés

Újabb nagy bírság vár a Microsoftra

|

Támogatják az Európai Unió országainak versenyfelügyeleti hatóságai az Európai Bizottság tervét, mely szerint újabb bírsággal sújtanák a Microsoftot. Az indoklás szerint a cég nem teljesítette a 2004-ben ellene indult trösztellenes eljárás kapcsán meghatározott előírásokat. A bírság összegéről jövő hétfőn döntenek, a jelenlegi tervezet szerint akár több mint 400 millió euró is lehet. A The New York Times összeállításából kiderül, hogy a bírság összegéről jövő hétfőn döntenek az EB és a tagországok képviselői, a jelenlegi tervezet szerint akár a napi kétmillió eurót is elérheti, ami összességében több mint 400 millió eurós újabb fizetési kötelezettséget jelentene a világ vezető szoftvergyártója számára. Az ügyben végleges döntés jövő szerdán várható. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)