Hirdetés

Újabb négy Ubisoft játék válik elérhetővé a Steamen

|

Köztük van a Far Cry 6 is, és ez jön a leghamarabb.

Hirdetés

2019 óta nem volt rá példa, hogy a Ubisoft játékai a Steamre is megérkezzenek, pedig azóta olyan alkotásokat adott ki a vállalat, mint az Assassin's Creed Valhalla, az Immortals: Fenyx Rising és a Far Cry 6. Tavaly novemberben aztán megváltozni látszottak a dolgok: először a Github egyik felhasználója fedezte fel, hogy valamire készül a francia kiadó, majd nem sokkal később megérkezett a hivatalos bejelentés is: a Ubisoft játékai visszatérnek a Steamre, és a Valhalla volt az első fecske. 

Később aztán több projekt is követte a vikingeket, például a Tom Clancy's The Division 2, a Watch Dogs Legion és az Immortals Fenyx Rising is, most pedig folytatódik a Valve áruházának feltöltése. 

Hirdetés

A Ubisoft tervei szerint a következő Steamre költöző videojátéka a Far Cry 6 lesz, várhatóan május 11-től dönthetjük majd meg Antón Castillo (Giancarlo Esposito) diktatúráját a forradalmat vezetve. Ezt követően június 8-tól kapcsolódhatunk be a Riders Republic adrenalintermelő elfoglaltságaiba szinte bármilyen terepen. Június 15-én a Rainbow Six Siege alapjaira épülő spin-off, a Rainbow Six Extraction tartogat majd kihívásokat a kezdőknek és veteránoknak egyaránt, végül június 22-én a Monopoly Madness teheti majd tönkre a barátságokat, égetheti fel a családi kötelékeket. 

Egyelőre egyik említett címnél sincs feltüntetve, hogy lesznek-e Steam achievementek, de ezt a Ubisoft egyébként is eseti alapon kezeli: az Assassin's Creed Valhallából például továbbra is hiányoznak, de az Anno 1800-hoz nemrég adott hozzá 100 trófeát egy frissítés. 

Ti a felsoroltak közül miket fogtok biztosan hozzáadni a steames gyűjteményetekhez?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)