Hirdetés

Újabb, radikális Crysis részt tervez a Crytek

|

A Crytek elhintette, hogy bár a harmadik résszel lezárják Próféta történetét, a Crysis széria azonban nem ér véget.

Hirdetés

A Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli elárulta, hogy bár a Crysis harmadik fejezetével befejeződik Próféta sztorija, azonban a franchise még messze nem ér véget ezzel. Természetesen számíthatunk egy negyedik Crysis játékra is, de Yerli azt nyilatkozta, hogy a Crysis 4 cím félrevezető és alaptalan lenne.

Az új Crysis egy teljesen új fejezetet nyit majd a franchise történetében, ezért nem is beszélhetünk semmilyen folytatásról, tehát a Crysis 4 megnevezés is értelmét veszti. Yerli szerint a Crytek rendkívül izgatott a Crysis névben rejlő lehetőségek miatt és abban is biztosak lehetünk, hogy a Crysis 3 után bátrabban fognak kísérletezni, nem úgy, mint a Far Cry idejében. A csapat normális esetben már megkezdte volna a következő epizód fejlesztését, de Yerli kikötötte, hogy ezúttal sokkal radikálisabb végeredményt akarnak, így még túl korai a részletekről beszélni a fenti okok miatt.

Ti mit szeretnétek látni a harmadik rész utáni Crysis játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)