Hirdetés

Újabb RBR infók

|

PC-s demóról továbbra sem hallani, ám újabb részletek láttak napvilágot, egy spanyol hírszerző egység révén. A meristationön a következőkről olvashatunk: játékmódok terén igen bővelkedni fog a szimulátor. Lesz erdei rali-suli, teljes szezon, "gyors" rali, Richard Burns Challange Mode és hotseat játéklehetőség is. A Richard Burns Rallyban 8 darab A8-as autóval száguldhatunk majd. Peugeot 206, Mitsubishi Lancer Evo VII, Hyundai Accent, Citroen Xsara T4, Toyota Corolla, Subaru Impreza 2003. Ez csak hat darab, de aki emlékszik, az tudhatja, hogy ígértek kettő darab bónuszt is melyek nem mások, mint a 2000-es Subaru Impreza és az MG ZR Super 1600 (utóbbi elsőkerekes).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)