Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a Marvel's Spider-Man 2 Venomjáról

|

Venom fontos szerepet játszik majd a Marvel's Spider-Man folytatásában, ahhoz viszont, hogy az ő jelenléte fenyegető legyen, pár dolognak a helyére kellett kerülnie.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2 több új szupergonoszt is berángat a videojátékos univerzumba. Kraven jelenléte nyilván érezhető lesz New York egészén, de a kreatív vezető, Bryan Intihar inkább Venomra koncentrált a legutóbbi interjújában.

A szimbióta kiszabadulása jelentősen felbolygatja majd Peter és haverjai életét, de ahhoz, hogy a karakter megfelelően fenyegető lehessen, egy fenyegető szinkronhangra is szükség volt. Itt lép be a képbe Tony Todd.

Hirdetés

Intihar elmondta, hogy Venom hangjának megtalálását addig halogatták, ameddig csak lehetett. Megtalálni a megfelelő Venomot kulcsfontosságú elem volt, de amikor Intihar hallotta Tony Toddot a 2021-es Candymanben, akkor azonnal tudta, hogy őt akarja. Szerencséjére Todd addigra már küldött is be hanganyagot a Spider-Man 2 castingjára.

"Mindent, amit akartunk Venom hangjától (az erőt, a félelemkeltő hangsúlyt, Peter tökéletes ellentétjét), megtaláltuk Tony előadásában."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Magával a karakterrel kapcsolatban is elárult pár dolgot a rendező, bár nyilván a részleteket kerülte.

"Nagyon másfajta fenyegetést akartunk előhúzni Doc Ockhoz képest, és erre Venom volt a válasz. A mi verziónk az erőről, a hatalomról szól, hogy végigkövethessük Petert, ahogy megalkotja a Venomot. Ez az ötlet vonzott minket."

Úgy érzik, Venom olyan lesz, akivel azonosulni is tudunk majd. Peter és barátai mind részesei lesznek a szimbióta történetének, ami képregényolvasók számára nem újdonság, de a játékvilágban mindenképp. Azt persze, hogy ez a történet merre halad majd, csak október 20-án fogjuk megtudni, a Spider-Man 2 megjelenésekor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)