Hirdetés

Újabb Splinter Cell 4 morzsák

|

Kedvenc lopakódós játékunknak, a Splinter Cellnek immár a negyedik része közeleg. Néhány új infó látott napvilágot. Annyit már tudni lehetett, hogy Fisher börtönbe kerül... A történet szerint 2008-ban járunk, egy évvel a Chaos Theory eseményei után. Samet lecsukják, mert valami olyan bűncselekményt követett el, ami kapcsolatba hozható 23 éves Sarah nevű lányának halálával. A játék elején ki kell szabadulnunk. Ebben Jamie Washington lesz a segítségünkre, aki "véletlenül" tűzriadót idéz elő az épületben. Az illető John Brown fegyveres csapatának egyik tagja. Ebben segítségünkre lesz egy fegyenc, Jamie Washington aki a John Brown katonai bandájának tagja. Fisher visszatér Washingtonba, ahol aztán több új karakterrel is találkozik majd, például Brown csapatának főnökével, Emile Dufraisne-nel, az ő helyettesével, Carl Mosszal, vagy a vegyi szakértő Enrica Villablancával. Az új részben állítólag valami különlegességgel is próbálnak szolgálni a műfaj szerelmesei számára. Vajon mi lehet az, amit még nem sikerült eddig a játékba ültetni? A grafikai motor nagyjából ugyanaz, mint ami az előző rész használt. Ez a képeken meg is látszik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)