Hirdetés

Újabb Tron játék a Disney-től?

|

A sok leépítés ellenére, a Disney azért dolgozik néhány meglepetés projekten is.

Hirdetés

A pletykák szerint legalábbis ez a helyzet. A legújabb kiszivárgott információ szerint a Disney megbízást adott egy új Tron játék elkészítésére. A jól értesült bennfentesek a játék címét is tudni vélik, eszerint a Tron film folytatásával egy időben megjelenő játék a "Tr2n" névre hallgat. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy milyen játékot képzelt el a Disney,és hogy ki fejleszti, de reméljük nem a Bolthoz hasonló borzadály kategóriában kívánnak egy újabbat villantani. Anno, mikor még úgy volt, hogy a film folytatása soha nem készül el, a Monolith egy hihetetlenül hangulatos RPG/FPS gammával lepett meg minket, és csak reménykedhetünk, hogy a Disney ezúttal is valami színvonalas megoldást prezentál majd a játékosoknak. Sajna a mai világban, nem nagyon dívik az ilyesmi, és kicsit félek tőle, hogy egy sima filmátiratot kapunk, csodaszép grafikával, nulla sztorival. Szerintetek?

A Tron 2.0 még ma is pöpec játéknak számít

tron2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)