Hirdetés

Újabb utalás a Dark Souls PC-s megjelenésére

|

A From Software kihívásokban bővelkedő játékát hamarosan minden bizonnyal a PC-s játékosok magukénak tudhatják.

Hirdetés

Korábban Masanori Takeuchi, a From Software vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy a Namco döntésén múlik a Dark Souls PC-s verziójának kiadása.

Most egy nagyon egyértelmű utalást kaptunk arra, hogy a Dark Souls bizony meg fog jelenni PC-re, ugyanis az ausztrál PC Power Play magazin legfrissebb számában található egy oldal, amin - ahogy azt alább is láthatjátok - a "You Died" felirat szerepel szép, nagy, piros betűkkel. Aki játszott már a játékkal biztosan találkozott már ezzel (nagyjából ötpercenként). Emellett a készítők a közösségi oldalak nagyrészén egy Facebookos alkalmazásra mutató linket terjesztenek, ahol egyelőre csak egy fal látható, de ha az oldal eléri a megfelelő mennyiségű lájkot, a fal leomlik és megtudjuk, mi áll mögötte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)