Hirdetés

Újabb várt videojátékot tolhattak át 2024-re

|

Hivatalos bejelentés még nem történt, de a Nacon legújabb pénzügyi jelentése beszédes.

Hirdetés

Ha követitek a videojáték megjelenéseket listázó cikkünket, vagy olvassátok a főoldalon a híreket, akkor tisztában vagytok vele, hogy milyen durva lesz a szeptembertől-decemberig tartó időszak. Ezekben a hónapokban jön többek között a Starfield, a The Crew Motorfest, a Mortal Kombat 1, a Lies of P,  a Payday 3, a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, a Forza Motorsport, az Assassin's Creed Mirage, a Lords of the Fallen, az Alan Wake 2, a Marvel's Spider-Man 2, a Cities: Skylines 2, a Total War: Pharaoh és az Avatar: Frontiers of Pandora is, szóval meglehetősen telített a felhozatal. 

Ezt a tényt, és azt tekintve, hogy két versenyjáték is be van tervezve az év második felére - a legújabb The Crew és Forza képében - nem lenne meglepő, ha a Test Drive széria idénre ígért visszatérésre még váratna magára, és a kiadó információi alapján valószínűleg így is fog történni. 

Hirdetés

1987-ben jelent meg a legelső Test Drive, amit számos rész követett, és pár éven belül az egyik legnépszerűbb autós szériává nőtte ki magát, amely több folytatást és mellékszálat is kapott, mígnem 2006-ban a Test Drive Unlimiteddel rebootolták a franchise-t. A legutóbbi rész 2012-ben jelent meg (Test Drive: Ferrari Racing Legends), majd évekig nem hallottunk a brandről. A Bigben Interactive (ami később Nacon lett) 2016-ban vásárolta meg a jogokat, hogy aztán 2020-ban bejelentésre került a Test Drive Unlimited Solar Crown, amin a KT Racing (WRC-játékok) dolgozik. 

A gyors összefoglaló után érthető, hogy a versenyjátékok rajongói miért és mióta várják a Test Drive visszatérését, viszont a Nacon legújabb pénzügyi jelentése alapján még nem érkezett el az idő. A dokumentumban a kiadó felsorolta a tervezett játékait és azt, hogy mikor tervezik őket megjelentetni, ebben pedig sajnos 2024 első negyedévére lőtték be a Solar Crown érkezését. 

Furcsa módon a táblázatban a támogatott platformjai között a PC, PS5, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch mellett szerepel a PS4 és az Xbox One is, pedig korábban maguk a fejlesztők erősítették meg, hogy ezekre a konzolokra mégsem jelenik meg a játék. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)