Hirdetés

Újabb Witcher játék az E3-on?

|

A CD Projekt érdekes, bár kissé homályos megfogalmazása alapján a konzolosok is részesülnek az élményekben. Bár sok a kérdőjel.

Hirdetés

Még csak a múlt héten jelent meg a The Witcher 2: Assassins of Kings, de a CD Projekt máris elárulta, hogy egy új Witcher játékot fognak bejelenteni a rendezvényen. Tomasz Gop senior producer meglehetősen titokzatosan fogalmazott, de annyit elárult, hogy a konzol tulajdonosok lesznek érintve a dologban. Jogos tehát a következtetés, hogy a konzolosok is beletemetkezhetnek Ríviai Geralt történetébe. Arról nem tudunk, hogy ez most konkrétan a The Witcher 2: Assassins of Kings lesz, vagy esetleg valamiféle módosított sztoriról van szó.

Ugyanakkor Gop nem akart zsákbamacskát árulni és kerek perec kijelentette, hogy nem a Witcher 3-ról van szó, mivel azon még el sem kezdtek dolgozni, de nem kizárt, hogy a jövőben nekilátnak. Ismerve a játékpiac politikáját, biztosra is vehetjük, hogy a szörnyek ellensége nem vonul nyugdíjba a második rész után. Természetesen ez nem is baj addig, míg ilyen színvonalas játékokkal örvendeztetnek meg bennünket.

Menet közben azonban bonyolódott a történet és egyes hírek szerint félreértés történt a nyilatkozattal kapcsolatban és igazából a CD Projekt csak annyit akart mondani, hogy nagyon dolgoznak, és igen, egy játékon. Ezt barokkos túlzás lenne konkrét információnak nevezni. Más források szerint egy Witcher 2 kiegészítőről van szó, de egyértelmű, hogy a kiadó számára az lenne a legjobb, ha konzolon is kiadhatnák a játékot, legalábbis a bevétel szempontjából. Sokan az esrb-t hozzák fel a konzolos verzió mellett, ahol platformként az Xbox 360 is szerepel, de ez  nem feltétlen mérvadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)