Hirdetés

Újabb Worms játék a láthatáron

|

A Team 17 következő, nagyszabású kukacos játéka némileg visszatér a gyökerekhez, mégis újítani szeretne a maga nemében.

Hirdetés

A Team 17 a napokban jelentette be, hogy újabb címmel bővíti a már jelenleg sem elhanyagolható méretű Worms felhozatalát: a Revolution a harmadik negyedévben teheti tiszteletét előttünk.

A Team 17 ígérete szerint a Worms Revolution alatt új grafikus motor fog dorombolni, amely hasonló megjelenést garantál, mint a klasszikus Worms részekben levő látványvilág, ennek ellenére vadiúj megoldásokkal is találkozhatunk: így lehet az, hogy oldalnézetes, mégis 3D-s végeredményt kapunk majd. A készítők számtalan új megoldást, ötletet és kihívást építettek bele az alapoktól újragondolt Revolution epizódba, melyben a rend kedvéért visszatér megannyi régi kedvenc is, akár csak a Super Sheep, vagy a megszokott fegyverek egy része. A trailer ráadásul azt is megmutatja, hogy kukacaink mérete és típusa sem véletlenül különbözik, ezeknek hatalmas befolyással lehetnek a takikára.

A Worms: Revolution PC-re és a főbb konzolokra érkezik a már említett harmadik negyedévben, valószínűleg digitális formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)