Hirdetés

Xbox One - érkezik egy olcsóbb kiadás?

|

Folytatódnak az Xbox One körüli pletykák. Ezúttal egy megbízhatónak gondolt forrás állítja, hogy még 2014-ben érkezik egy olcsóbb kiadás. A Microsoft pedig keresi a szivárogtatót.

Hirdetés

A Microsoft közölte a megbízható partnereikkel, hogy még az év vége előtt megjelentet majd egy olcsóbb Xbox One változatot, állítja egy VG247-hez közeli, megbízhatónak gondolt forrás. Arról egyelőre nem tudni, hogy mi igaz a meghajtó-mentes, bluetoothos verzióból.

Ami biztosnak tűnik, hogy a konzol olcsóbb lesz mint a jelenlegi kiadás, ami nagyjából a PlayStation 4-hez közeli árcédulát kap majd. Persze ez is csak pletyka, mint a Halo 2: Anniversary Edition, viszont itt a történetnek még nincs vége. A Microsoft is olvasta a pletykákat, és nem kimondottan boldog.

A Kotaku egy kis kutakodás (ha-ha) után kiderítette, hogy a Microsoft készül jogi útra terelni a dolgokat. A ntkrnl kódnéven futó szivárogatót szeretnék kézre keríteni és törvény elé állítani. Persze ez nem jelenti azt, hogy a fentiekből bármi is igaz, de azért gyanús az ügy. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)