Hirdetés

Újabb zseniális GTA IV modot nyírt ki a Take Two

|

A Take Two továbbra sem szereti, ha a közösség belenyúl valamelyik játékába.

Hirdetés

Szerencsére általában elmondható, hogy a játékfejlesztők örülnek, ha a játékaik köré olyan közösség épül, akik szépítik és bővítik azokat, akár hosszú évekekkel a megjelenés után is. Ennek a szellemnek ékes példája a Skyrim, aminek a modder közössége a mai napig elképesztően aktív.

A Grand Theft Auto játékokhoz is megjelent már mindenféle felhasználói bővítmény, van azonban esetükben egy apró bökkenő, ami megakadályozza, hogy bármi igazán ütős mod hosszútávon is fennmaradhasson.

Hirdetés

Ez az akadály maga a játékok kiadója, a Take Two, amely hosszú évek óta lelkesen vadássza a Grand Theft Auto franchise játékai kiemelkedőbb modjainak fejlesztőit, akiket figyelmeztetnek, vagy azonnal eltűntetik a föld színéről a kiegészítőjüket, vagy durva pert kapnak a nyakukba.

Most épp egy lélegzetelállító GTA IV mod, a Grand Theft Auto IV - Definitive Edition kapta meg a méretre szabott koporsóját, ami után nagyon fog fájni a szívünk.

Sajnos a Take-Two elküldte az első figyelmeztetést, így az összes Grand Theft Auto IV Definitive Edition link eltűnt mind a hivatalos weboldalról, mind pedig a Discord szerverről. A Definitive Edition Project egyébként nem csak ehhez, hanem több másik részhez is rendelkezik javítócsomaggal, azok egyelőre még letölthetőek erre a linkre kattintva.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)