Hirdetés

Újdonságok a felkelő nap országából!

|

Hamarosan újabb finomságok érkeznek meg hazánkba, a Japán Scythe cég márkajelzése alatt, pontosabban valamikor a héten.

Hirdetés

Ezúttal, négy új termék érkezik, majd a szállítmányban. Ezek közé tartozik a Kama Reader második továbbfejlesztett verziója, a Kama Thermo fekete köntösbe bújtatott változata, az immáron 4 db merevlemezt befogadó HDD stabilizátor és a Kaze Maru ventilátor.

sy1425sl12-pac_400.jpg


Ezek közül talán a legérdekesebb az utóbb említett szélkeverő. A kör alakú váz miatt ugyanis gond és átalakítás nélkül felhelyezhetjük egy 120mm-es ventilátor helyére. A Kaze Maru ugyanakkor 140mm-es ventilátor, így ugyan azon helyen most több légszállítást és kisebb zajszintet érhetünk el. Az összes termékről ezen a linken olvashattok bővebben, képekkel tarkítva.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)