Hirdetés

Újdonságok a Razertől!

|

A Razer mostanában ontja magából a fejlesztéseket, és hála a magyarországi forgalmazónak ezek hamar ide is érnek.

Hirdetés

Elsőként következzen a Destructor névre keresztelt, játékosoknak szánt egérpad. A FractalTM felület optikai és lézeres egerek alatt egyaránt jól szolgál. Ezt számokkal is megtámogatja a cég, mivel állításuk szerint 25%-37%-al növeli meg az egér pontosságát más felületekhez képest. A Destructor csúszásmentes gumi alapon áll és 350 x 280 x 2.3 mm-es méretekkel rendelkezik. A fejlesztői munkát a Razer szokásához híven ismét profi játékosok (Fnatic, Evil Geniuses (EG) és a Quake játékos Zhibo "Jibo" Fan) közreműködésével végezte.

A másik termék egy igazi vízi ragadozó a Piranha, ami nemrég érkezett meg boltunkba (Computermode). A hangzatos név egy fejhallgató-mikrofon kombót takar. A Razer kifinomult basszust és tiszta magas hangzást ígér. A mikrofon beépített zajszűrővel lett ellátva. A tervezés során nem csak a játékok minél élethűbb hangzása volt a cél, hanem a kényelem is. A vezetéken található távirányító, hangerő szabályozást és mikrofon némítást tesz lehetővé. A termékekről még több infó és kép az eredeti hírben érhető el.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)