Hirdetés

Újfajta moderálás a GSO-n

|

Újfajta moderációt vezetünk be a Gamestar Online kommentjei között - reméljük elnyeri tetszéseteket!

Hirdetés

Kedves Gamestar Online látogatók!

Talán többeteknek feltűnt, hogy néha a kommentek közül nyomtalanul eltűnnek emberek vagy hozzászólások - a moderátor team tevékenykedik. Most azonban egy újfajta moderálási módszert vezetünk be, amely könnyebbé és áttekinthetőbbé teszi a dolgok menetét nem csorbítva a kommentelők jogait, hogy írjanak. Lássuk csak, hogy működik a dolog. Példánkban Noob_user először jár a GSO-n így elsőre valami kapitális marhaságot kommentel, ahogy ez az alábbi példán is látható ( 10-es sorszámú mondanivalójának semmi köze az adott témához)

example1-495.jpg

 Ezt észleli egy figyelmes moderátor és az új módszer segítségével az oda nem illő megjegyzést (nevezzük értelmetlen OFF-nak) elrejti a többiek elől, felhívva a figyelmüket, hogy azt a megjegyzést moderálni kellett. Lássuk a példát:

example2495.jpg

Amint látható, megjelent a (mutat) gomb, illetve a moderált komment felirat. Ez utóbbi arra utal, hogy a moderátor rejtette el a hozzászólást - amit így alapállapotban senki sem fog látni. Azonban ha valaki mégis kiváncsi ennek tartalmára, akkor a (mutat) gombra kattintva megtekintheti:

example3495.jpg

Megmarad a moderált komment felirat, azonban aki kiváncsi volt, mit moderáltunk, most megnézheti, hogy igazándiból kár volt energiát vesztegetni arra, hogy megnézhesse. Ezért az (elrejt) gombbal újra elrejtheti. 

Hozzászólásokat csak moderátorok rejthetnek el és az elrejtést is csak moderátor szüntetheti meg - szépen kérünk benneteket törekedjetek arra, hogy értelmes, a témához illő hozzászólásokat kövessetek el a hírekhez - akkor kevés moderált komment lesz.

További jó hírolvasást és kommentelést kíván a,

 

GS Team

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)