Hirdetés

Újgenerációs iPod touch és iPod nano az Apple-től

|

Az Apple tegnap bemutatta az iPod touch és az iPod nano új generációit. Természetesen új külcsínnel, és javított belbeccsel

Hirdetés

Az iPod nano a negyedik generációjához érkezett, s a kilenc színben kapható új modell az eddigi legvékonyabb iPod. Az új készülékek már tartalmazzák az Apple Genius technológiáját, mely önműködően készít listákat a dalokból, azok ritmus- és dallamvilága alapján, valamint "a beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően igazán ötletes módon kínálják a látványos Cover Flow nézetet és a véletlenszerű lejátszást is" (ezt a mondatot még próbálom értelmezni... aki tudja, hogy a véletlenszerű lejátszás hogyan függ össze a mozgásérzékeléssel, az ne kíméljen).

 

nano.jpg
 

Az iPod touch fiatalabb a nanónál, még csak a második generációba lépett, s az új modell szintén véknyabb és könnyebb elődjénél. Ezen kívül 3,5"-es, szélesvásznú képernyőt, 802.11b/g Wi-Fi hálózati kapcsolatot, beépített hangszórót és hangerő-szabályzó gombokat is kínál a készülék, valamint szintén fel van szerelve a fent említett Genius technológiával, és ő is ügyeskedik valamit a mozgásérzékeléssel és a véletlenszerű lejátszással.

touch.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)