Hirdetés

Máris jobban fogynak a next-gen játékok

|

Legalábbis a Ubisoft előrendelési adatai ezt támasztják alá, melyek alapján a konzolos generációváltás gyorsabb lehet mint gondoltuk.

Hirdetés

Bármilyen meglepő, de a Watch Dogs és Assassin's Creed 4 címeket többen rendelték elő PlayStation 4-re és Xbox One-ra, mint PS3-ra és Xbox 360-ra, árulta el a Ubisoft.

Alain Corre, a Ubisoft európai vezetője szerint hamarabb túl leszünk a generációváltáson, mint azt bárki gondolta volna. Ezt a véleményét erősíti az a tény is, hogy angol forgalmazók előrendelési adatai alapján a játékosok nem csak a PS4 és Xbox One exkluzív játékokat, hanem a jelenlegi generációra érkező nagyobb címeket (pl. GTA V) is inkább újgenerációs konzolokra akarják majd beszerezni.

Corre azt is elmondta, hogy bíznak a Watch Dogs és Assassin's Creed IV: Black Flag sikerében, valamint az újgenerációs játékaik közül az említett kettő a Top 5-ben mozoghat. Alain, szívből kívánjuk legyen így, ha olyan tartalmasra és élvezetesre sikerülnek, mint amilyennek most tűnnek, rajtunk nem fognak múlni az eladások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)