Hirdetés

Újra felvették a Halo zenéjét

|

A Halo első részének évfordulós kiadásához többek között a zene is újra fel lett véve.

Hirdetés

A Halo: Combat Evolved legendássá vált betétdalait a Pyramid Studios, a Skywalker Symphony Orchestra és a Chanticleer együttműködésének köszönhetően újra felvették, azonban nem kell attól félni, hogy így elvesztették varázsukat.

A Pyramid Studios felvételei hallhatók többek között az Infamous 2-ben, a BioShock 2-ben, vagy a God of War első és második részében. Különleges figyelmet fordítottak a tökéletességre, így a Halo: Combat Evolved Anniversary kiadásban hallható dalok remélhetőleg nem okoznak majd csalódást a rajongóknak. Az eredeti zenét Martin O'Donnel és Michael Salvatori szerezte. A játék november közepe-felé jelenik meg Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)