Hirdetés

Újra működik a jatekozon.hu!

|

Némi ráncfelvarrás után visszatért a GSO flash játékokkal foglalkozó oldala.

Hirdetés

 

Az elmúlt háromnegyed évben voltak bizonyos fennakadások a Játéközön működésével kapcsolatban, azonban kis csapatunk megfeszített munkájának köszönhetően feltúrtuk a régi engine-t, és javítottunk egy kicsit rajta.

Így most már újra teljes funkcionalitásában tudjátok használni az oldalt, újra lehet játékokat ajánlani, hozzászólni, az öcsívmentek és az aloldalak is működnek.

Emellett lesz még pár dolog, ami a következő hónapokban élesedik az oldalon, ilyen például, hogy oda is bevezetjük mindenki kedvencét, a kommentelők legjobb barátját, a superheadert, valamint várható a játéközönös adatlapok összevonása a GSO-éval.

Hát akkor játékra fel, én már bétatesztelés címszóval lassan egy hete nyomom a Bloons TD 4-et!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)