Hirdetés

Újra paintball őrület a böngészőben

|

Üdv emberek! Ha ma estére csak unalom van tervezve, akkor van egy jó hírem. Műsorváltozás!

Hirdetés

A Paintball Smash nem lehet ismeretlen előttetek, hiszen egy korábbi ajánló alkalmával már volt egy lehetséges alternatíva az esti/délutáni unalom elűzésére. Nos, aki akkor kihagyta, a Paintball Smash 2 -t már ne tegye! A fegyverek és a grafika nem változtak semmit, egyedül a pálya „szenvedett" gyökeres átalakítást. A komoly versenyeken is használatos tereptárgyak remek hangulatot kölcsönöznek a játéknak, és ami még pozitívum, hogy MI már fedezékbe vonul, vagy menekülőre fogja, ha úgy alakul. Egyre nehezedő pályák, és egyre több ellenfél tornyosul majd elénk. Remek kis akció játék.

 

paintball.jpg

 

Mai második versenyzőnk a logikai flash játékok kategóriájából kerül ki, és sok hasonlóságot mutat az osztatlan sikert aratott Chronotronnal. Itt is robot, és itt is időutazás, csak a nézőpont került feljebb. Hogy sikerrel vegyük a pályákat, kapukat kell kinyitnunk, és össze kell gyűjtünk az összes fogaskereket. Ezt egyedül nem lennénk képesek megtenni, mivel egyszerre csak egy ajtót vagyunk képesek nyitva tartani azzal, hogy a nyitógombján állunk. Így nem marad más hátra, mint hogy segítségül hívjuk saját magunk. Ha megnyomjuk a szóközt, visszautazva az időbe kihasználhatjuk a néhány pillanattal az előtt megcsinált munkánkat úgy, hogy pl. képesek leszünk átsétálni azon a nyitott ajtón, aminek a nyitógombján épp a múltbéli önmagunk áll. Mielőtt azonban teljesen összezavarnék mindenkit, javaslom inkább nézzen bele a Timebot kiváló flash játékába, amit Flummox3d kolléga ajánlásával került be mai flash játék ajánlónkba, és amit továbbra is szívesen veszek bárkitől. Jó szórakozást!

 

timebot.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)