Hirdetés

Újraéled a The Culling, az egyik első battle royale játék, de már most bukásra van ítélve

|

A The Culling: Origins fejlesztői olyan monetizációs rendszert találtak ki, ami egyszerűen nem működhet.

Hirdetés

Amikor már azt hittük, ezt a történetet nem lehet fokozni, hosszú hallgatás után újra előléptek a fejlesztők, hogy bejelentsék, bíznak még abban, hogy a The Cullingnak van jövője, és kitaláltak egy rendszert, amivel fenntartható marad a játék éveken át. A megoldás: csak napi 1 meccs ingyenes.

Hirdetés

A "zseniális" új rendszer úgy működik, hogy a játékosok minden nap ingyen játszhatnak egy meccset, valamint ha nyernek, kapnak egy Online Match Tokent, ami újabb menetre ad nekik lehetőséget. Emellett vásárolhatnak csomagokat: 3 token 0,99 euróba, 10 token 2,99-be, 20 token 4,99-be kerül, illetve elérhető 7-napos bérlet 1,99 euróért, és 30 napos 5,99-ért. Cserébe viszont nincsenek prémium tárgyak és nem fizetősek a ládák, továbbá offline játékkal is lehet fejlődni. Mivel a háttérben működő rendszereket átalakították, minden korábbi elért eredmény törlődött, és minden feloldott tartalom újra zárva lett minden játékos számára. A The Culling: Origins május 14-étől lesz elérhető Xbox One-on, később PC-re is elhozzák.

A The Culling volt az a játék, ami:

  • 2016 márciusában elindult korai hozzáféréssel, de a jó kezdés ellenére később lenyomta a PUBG és a Fortnite.
  • 2017 decemberében leállították a fejlesztését, de a szerverek még mentek
  • 2018 júliusában, a Fortnite új szezonjának indulása napján megjelent a PUBG-hez nagyon hasonlító, félkész The Culling 2, amivel a megjelenést követő órákban már annyian sem játszottak, hogy egy meccsre elegendő ember összegyűljön, ezért leállították és az első részt húzták elő ismét.
  • A The Culling: Origins úgy jelent meg, hogy nem tartalmazott semmilyen fejlesztést vagy újítást, amit az évek során az első játék megkapott, mindent visszatekertek a nullára. 2019 májusában azt is lekapcsolták, mert nem tudták fenntartani a szervereket a bevételekből.

Na, innen kell most felállni. Sok sikert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)