Hirdetés

Újrakeverve ismét közzétették az Assassin’s Creed Valhalla első előzetesét, az időzítés elég beszédes

|

Komoly vádak érték a Ubisoftot, miszerint vezetői döntés miatt került csak bele a főhős férfi verzió is az Assassin's Creed Valhallába, illetve azért nem kap hangsúlyt a reklámanyagokban a női Eivor, mert a fejesek szerint vele kevésbé eladható a játék.

Hirdetés

A napokban a Ubisoft közzétette az Assassin's Creed Valhalla hivatalos zenéinek egy részét, és elvileg ennek apropóján a játék legelső, leleplező előzeteséből is készítette egy friss verziót. Mindebben egyedül az a furcsa, hogy az új "Official Soundtrack Cinematic Trailer" nevezetű videóban semmi különös nincs annak hanganyagát tekintve, mindössze egy dolog változott: a trailerben immár a főhős, Eivor női változatát láthatjuk.

Hirdetés

Az időzítés azért tűnik különösen érdekesnek, mert nemrég olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint a fejlesztők egy része dedikáltan csak női főhőst szeretett volna, viszont a Ubisoft vezetői ezt nem engedték meg, mondván egy női protagonistával kevésbé lesz kelendő a játék. A híresztelések kapcsán Darby McDevitt, a játék narratív vezetője azt mondta, hogy nem teljesen igazak a pletykák, mindenesetre az kétségtelen, hogy eddig a promóképek és videók esetében főleg a férfi főszereplőre koncentrált a Ubisoft. Könnyen lehet tehát, hogy a kritikus hangok csitításának érdekében készült el az alábbi változat az első trailerből, de persze az is simán elképzelhető, hogy csak véletlen egybeeséséről van szó.

A leleplező előzetes frissített verzióját itt tudjátok megnézni:

Az Assassin's Creed Valhalla 2020. november 17-én fog megjelenni PC-re, Google Stadiára, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamivel később pedig PS5-re és Xbox Series X-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)