Hirdetés

UK összesített TOP 10 - Már unalmas a COD

|

Negyedik hete verhetetlen Nagy-Britanniában a Call of Duty: World at War, erőre kapott a Fallout harmadik epizódja.

Hirdetés

A Resistance múlt heti bemutatkozása siralmasra sikeredett, előzetesen betervezett és rajongói által szajkózott dominanciája meghiúsult Nagy-Britanniában. Egy héttel később elhagyta a felsőházat és csatlakozott a „futottak még" kategóriás alkotásokhoz húszadik listás helyezésével. Ami számára nem sikerült azt beváltotta a Call of Duty család legújabb gyermeke, a World at War negyedik hete vezeti az angliai összesített toplistát és eladásait immár hét számjeggyel tudjuk reprezentálni. A Fallout 3 hatalmasat javított előző héten produkált teljesítményéhez képest, a tizenharmadik helyről felugrott a hetedik pozícióba. A Nintendo nagykonzoljára megjelent alkotások továbbra is aktív szerepet játszanak a szigetországiak életében, ritkán számolhatunk be olyan statisztikákról, mikor egyetlen Wii-re megjelent játék sem színesíti a felhozatalt.

waw.jpg
 

1. Call of Duty: World at War (PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii, DS)
2. Mario Kart Wii (Wii)
3. FIFA 09 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
4. Dr Kawashima Brain Training (DS)
5. Need for Speed: Undercover (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
6. Tomb Raider: Underworld (PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii, DS)
7. Fallout 3 Fallout 3 (PC, Xbox 360, PS3)
8. Wii Fit (Wii)
9. Wii Play (Wii)
10. Guitar Hero: World Tour (Xbox 360, PS3, PS2, Wii)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)