Hirdetés

UK Top 10 - Élen a Crysis 2

|

Több új játék is debütált a brit eladási lista előkelő tízesében, a Crysis 2 mindjárt az élen.

Hirdetés

Egy hete még a Homefront volt a legnépszerűbb játék a ködös Albionban, azelőtt pedig a Dragon Age 2. Utóbbi már kibukott a tízesből, a észak-koreai megszállás alatt sínylődő amerikaiak pedig visszacsúsztak a dobogó legalsó fokára.



Újoncként üdvözölhetjük a Crysis 2-t (Platformonkénti megoszlás - Xbox 360: 58%; PlayStation 3: 27%; PC: 14%) a lista élén, közvetlenül mögötte építőkockákból összerakott klónkatonák loholnak (LEGO Star Wars III: The Clone Wars). Szinten az előző héten debütált a Nintendo 3DS több játéka is, amelyek máris beverekedték magukat az élbolyba (Super Street Fighter IV: 3D Edition, Pilotwings Resort és Rayman 3D).



1. Crysis 2 (Crytek, EA)
2. Lego Star Wars III: The Clone Wars (Travellers Tales, LucasArts)
3. Homefront (Kaos Games, THQ)
4. Super Street Fighter IV: 3D Edition (Capcom, Capcom)
5. Pokemon White (Nintendo, Nintendo)
6. Pilotwings Resort (Nintendo, Nintendo)
7. Pokemon Black (Nintendo, Nintendo)
8. The Sims: Medieval (EA, EA)
9. Rayman 3D (Ubisoft, Ubisoft)
10. FIFA 11 (EA Sports, EA)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)