Hirdetés

UK TOP10 - Mit vettek az angolok 2008 során

|

Most egy olyan toplistát közlünk ami nem annyira aktuális, mint inkább érdekes.

Hirdetés

Az Egyesült Királyság jó kis szigetország. Igaz, kissé sznobok, kissé belterjesek néha, és van néhány dolog, amihez érdekesen állnak hozzá. Tudósaik egész évben szállítják az újabbnál újabb, legtöbbször kabaréba illő felfedezéseiket, viszont mint kiderült, sokat költenek videójátékokra és konzolokra. Alant lássuk azt a listát, amelyből kiderül, hogy az angol népek alapvetően milyen gammákra költötték el nehezen megkeresett fontjaikat. Az lista az egész éves eladások összegzése, és mint látjuk a Nintendo itt is tarol ezerrel, de hát ezt már tudtuk eddig is. Csak az igazán nagy durranásnak számító nem Nintendo játékok tudtak bekerülni az első tízbe, és jellemző módon PC játék egy sincs. Sebaj, majd idén...

1. Mario Kart Wii
2. Wii Fit
3. Wii Play
4. Dr Kawashima's Brain Training
5. Mario & Sonic at the Olympic Games (Wii)
6. GTA IV (360)
7. GTA IV (PS3)
8. Call of Duty: World at War (360)
9. Carnival Funfair (Wii)
10. FIFA 09 (360)

nintendologo.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)