Hirdetés

Ultimate Marvel Vs Capcom 3: két új karakter 17 percben - videó

|

A Capcom egy röpke 17 perces videó segítségével mutatja be az Ultimate Marvel Vs Capcom 3 két új karakterének képességeit, érdemes megnézni.

Hirdetés

 

Igen, kicsit haragszunk még a Capcomra, amiért bejelentették, hogy a Marvel vs. Capcom 3 továbbgondolt változata új lemezen jelenik meg, és még azok sem kapnak digitális kiadást, akik már rendelkeznek a régi lemezzel. Persze a döntés hátterében az áll, hogy nincs idejük előkészíteni egy digitális kiadást, illetve a sok adat miatt nem lenne kifizetődő - ettől még persze nem kellemes érzés többször fizetni egy játékért, ha minden pályát és karaktert ki akarunk próbálni.

Ha túl tudunk lépni ezen a kellemetlen érzésen, akkor viszont érdemes megnézni a Capcom legújabb videóját, amelyben két teljesen új karakter (Phoenix Wright és Iron Fist) bemutatására kerül sor - kimerítő részletességgel. Phoenix Wright egészen érdekes színfolt, teljesen új hangulatot ad a Marvel vs. Capcom 3 eddig sem túl unalmas világának. Nem lőjük le a poént, nézzétek meg inkább a videót.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)